Bel ons direct 078 7440100

CONTINUITEIT IN ONDERNEMEN.

Sparr Finance zorgt voor uitbetaling binnen 24 uur.

Alles uit uw naam

Uniek in de werkwijze van SparrFinance is dat uw klant niet merkt dat u gebruik maakt van factoring / werkkapitaal financieëring. We werken uit uw naam en met respect voor bestaande relaties. Als ondernemer kunt u dus richten op uw bedrijf in de wetenschap dat uw cashflow gewaarborgd is.

Verlies

In Nederland lopen bedrijven gemiddeld rond de  2,5 procent van de jaaromzet mis omdat facturen niet worden geïnd. Alles bij elkaar gaat er zo 250 miljoen euro verloren. Als ondernemer weet u dat een negatieve cashflow uw enorm beperkt : Lonen kunnen niet worden betaald, investeringen moeten worden uitgesteld.

 

Binnen 10 werkdagen operationeel

Voorkom verlies en onnodig wachten. SparrFinance is een betrouwbare partner in de financieële dienstverlening. Twijfelt u? Stel uw vraag in het contactformulier of bel ons 078-7440100.

Als u zich nu aanmeldt, bent al over twee weken operationeel. Wij doen een snelle check van uw bedrijf en uw klanten waarna wij u een aantrekkelijk voorstel doen. Geeft daarop een ‘go’, dan heeft u de volgende dag al het geld van uw uitstaande facturen op uw rekening staan en nooit meer zorgen om uw debiteuren!

Neem contact met ons op

Contact
Sparr Finance
Galvanistraat 15
3316 GH Dordrecht
Tel: 078 7440100
E-mail: info@sparrfinance.nl
Bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Gebruik dit formulier om meer te weten te komen over onze dienstverlening en de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Alle velden zijn verplicht. Zo kunnen wij u het beste helpen.