Bel ons direct 078 7440100

VACATURE ACCOUNTMANAGER

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega.

Wie zijn wij?
Sparr Finance. Een relatief jong bedrijf met grootse plannen.

Wij verzorgen werkkapitaalfinancieringen voor het MKB en ZZP’ers. Zo helpen wij ondernemers vooruit en bieden wij financiële rust. Onze organisatie groeit. Daarom zijn wij op zoek naar:

Accountmanager (40 uur p/w)

Iemand die zich als een vis in het commerciële water voelt. Je bindt en boeit nieuwe opdrachtgevers, maar ook bestaande relaties zijn bij jou zeker in goede handen. Van het leggen van het eerste contact, tot het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst en daarna. Jij biedt oplossingen, of het nu om complexe of minder complexe vraagstukken gaat. Op jouw eigen creatieve manier. En daar laat je geen middel voor onbenut.

Een opsomming van de belangrijkste werkzaamheden:

  • Creatief en proactief benaderen van prospects;
  • Het opbouwen van een relatie met prospects door het structureel contacten en bezoeken;
  • Het onderhouden van relaties met bestaande klanten;
  • Vaststellen van marktkansen;
  • Vastleggen van contacten/gesprekken/correspondentie;
  • Het vertalen van klantbehoeften en algemene marktontwikkelingen en dit weten om te zetten naar specifieke producten en diensten.

Wij bieden:
Kiezen voor Sparr Finance betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische werkomgeving. Wij bieden veel kansen om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Iedereen die bij ons werkt, krijgt echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze organisatie.

Wij vragen:
Je bent gedreven en hebt een stevige persoonlijkheid. Je bent in staat om op managementniveau te communiceren met opdrachtgevers. Deze zien je als een betrouwbare gesprekspartner. Je bent zelfstandig en werkt proactief, secuur en planmatig. Je beschikt over een servicegerichte werkhouding en bent in staat om op een creatieve en initiatiefrijke manier contacten te leggen.

Je beschikt minimaal over:HBO werk- en denkniveau;

  • 3 jaar aantoonbare commerciële ervaring;
  • Affiniteit met onze dienstverlening;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een rijbewijs B.

Meer informatie of direct solliciteren?
Neem contact op met Marieke Vriens (HR Adviseur) op telefoonnummer: 078 7 44 01 00 of mail naar marieke@sparrfinance.nl.

Contact
Sparr Finance
Galvanistraat 7
3316 GH Dordrecht
Tel: 078 7440100
E-mail: info@sparrfinance.nl
Bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur

Hoofdsponsor/Strategisch partner van:

Gebruik dit formulier om meer te weten te komen over onze dienstverlening en de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Alle velden zijn verplicht. Zo kunnen wij u het beste helpen.