Jouw supporter

Wij zijn supporters van zakelijk talent

Wij hebben grote bewondering voor gepassioneerde ondernemers die doen waar zij goed in zijn. Een gebrek aan werkkapitaal zou volgens ons nooit een reden mogen zijn om de handdoek in de ring te gooien. Sparr Finance juicht ondernemend talent toe.

Kapitaal om te ondernemen als een topsporter!

Wij weten hoe het is om te ondernemen.

Je bent gepassioneerd, gedreven en overtuigd van de mogelijkheden. Je kent je eigen potentieel, dat van je team, je bedrijf en dat van je klanten.

Je wilt sneller of groter groeien, in de lengte of breedte. Een sprint trekken, gewichten liften of starten aan die marathon. Je hebt alles in huis, je weet waar je naartoe wilt én hoe je daar kunt komen.

Eén ding staat je in de weg.

Wij zijn ervaren ondernemers, nu financieel supporter van zakelijk talent. Met jou op de middenstip, Sparr Finance juichend aan de zijlijn, zorgen we er samen voor dat jij er komt.

Jurjen Bron & John Sparreboom

Twee gedreven entrepreneurs en financiële toppers, die beiden hebben leren ondernemen als een topsporter – niet zonder slag of stoot. Beide mannen snappen als geen ander dat er zonder wrijving geen glans is en dat alle dromen klein beginnen.

John, als voormalig schildermeester, weet wat poetsen is. Jurjen heeft, als financiële topper, al menig entrepreneur geholpen zijn/haar imperium op te bouwen. En, beide mannen weten óók hoe het is om die grote droom te verwezenlijken.

Samen richtten zij Sparr Finance op en vormen een meer dan solide supportersteam dat ondernemers helpt hun wedstrijd te winnen.

Op de tribune

John en Jurjen staan langs de zijlijn, hun team juicht net zo hard mee vanaf de tribune.

Chairity de Man

Medewerker Marketing & Communicatie

Desiree Busink

Management Assistent

Jaco Folles

Assistent Accountant

Mandy Jaques

Strategisch Adviseur Marketing & Communicatie

Ben jij ook een enthousiaste supporter van zakelijk talent?

Contact

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Vertel jij ons de jouwe?